Feestzaal


Feestzaal


Feestzaal De Marlo bestaat al jaren in Leke. Gelegen in de Tramstationstraat 35 te Leke, vindt u het ietwat verstopt tussen het groen.


Praktische info

Maar liefst 120 personen kunnen er genieten van een maaltijd en ruim 250 personen kunnen verwend worden op een receptie. Maak u alvast geen zorgen over de parkeergelegenheid; voor het café is een ruime parking voorzien. Verder is de zaal ook perfect toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Kijk zeker eens naar onze foto's.


In het verlengde van de zaal ligt een charmant tuintje waar, desgewenst, ook een receptie kan doorgaan.

De combinatie mooi weer en kinderen biedt dan weer de mogelijkheid tot het plaatsen van een springkasteel. Jolijt gegarandeerd!

Dat de zaal gelegen is in een rustige, doodlopende straat maakt het ook net iets veiliger voor uw kinderen.


Wenst u muziek op uw feest? Geen probleem. Van de daarmee gepaard gaande paperassen hoeft u zich niets aan te trekken. U kiest gewoon uw eigen dj. Hij hoeft dan enkel nog te regelen wanneer het mogelijk is zijn muziekinstallatie en belichting te komen plaatsen.


Wat serveren wij u?

Onze feestzaal presenteert een scala aan mogelijkheden die wij u graag persoonlijk voorstellen bij uw reservatie. Wel kunnen wij u vertellen dat in onze keuken enkel wordt gewerkt met dagverse producten. Van hapjes tot desserts, alles wordt op het laatste moment bereid. Waar vond u ooit nog eens artisanale kroketjes? In De Marlo zijn ze een vaak geserveerde lekkernij.

Wij maken er ook een punt van onze gerechten op de noden en behoeften van ieder individu af te stellen. Bent u vegetariër, veganist, pescotariër,...? Hebt u bepaalde allergieën of intoleranties? Eten de allerkleinsten liever appelmoes in de plaats van witloof? Met dit alles en nog veel meer houdt De Marlo rekening. U meldt het gewoon bij de reservatie van uw feest.

Via volgende link kunt u alvast ook onze allergenenkaart raadplegen, maar aarzel niet om meer info te vragen aan iemand van het team.

https://allergenen.sho-horeca.nl/kaart/Feestzaal_De_Marlo


Na uw feest

Indien u na uw feest in het dorp wenst te overnachten, kunnen wij u zeker enkele adresjes aanraden.


Reserveren

Overtuigd om u in de watten te laten leggen door het team van De Marlo? Maak dan eenvoudig een afspraak voor het bespreken van uw feest op het nummer 051/50.11.01.

Wij staan dagelijks te uwer beschikking.Geert, Chantal en hun team.