De Marlo biedt u de mogelijkheid uw gerechten af te halen. Dit kan al vanaf een minimum van 8 personen.
Bestellen kan via het nummer 051/50.11.01.
Allergieën of intoleranties? Meld dit zeker, De Marlo houdt er rekening mee!
Via volgende link kunt u alvast onze allergenenkaart terugvinden:
https://allergenen.sho-horeca.nl/kaart/Feestzaal_De_Marlo
Soepen
Aspergesoep
Witloofsoep
Tomatensoep
Champignonsoep
Broccolisoep
Grootmoedersoep afgewerkt met paprika
Bloemkoolsoep afgewerkt met paprika
Cocktail van krab
Bordje van fazantenpastei met uienconfituur
Tomaat met grijze garnalen
Slaatje met grijze garnalen
Gerookte parmaham met verse meloen
Gerookte zalm extra doux gegarneerd
Noorse gerookte visschotel (zalm, heilbot, forelfilet en makreel)
Cocktail van zeevruchten
Kaaskroketten
Vol au vent
Garnaalkroketten
Scampi’s in een looksausje, afgewerkt met een brunoise van worteltjes
Gepocheerde zalm met een kruidensaus
Scampi’s in een duivelsaus
Gebakken St. Jacobsvruchten in dragonsaus
Gebakken St. Jacobsvruchten met groentenreepjes in citroenmelissesaus
Gebakken zeebaars in saus van witbier en tomatenblokjes
Victoriabaars genappeerd met een bieslooksausje
Kabeljauwhaasje met saus van prei en curry
Tongrolletjes in honingsaus
Varkensgebraad in groentenkrans
Kalkoenfilet in preiroomsaus
Kalkoenfilet archiduc
Varkensgebraad archiduc
Varkensgebraad Orloff
Kalkoenfilet met mosterdsausje gegarneerd met noorderkrieken
Gebraiseerde ham met streekbierensaus
Ardeens varkensgebraad
Parelhoen genappeerd met een fijne champignonsaus
Varkensfilet met een belfortsausje
Varkenshaasje met frambozensaus
Eendenborst met ananassaus
Eendenborst met een brigardesaus
Varkenshaasje met Trappist uit West-Vleteren
Kalfsgebraad gebraiseerd in witte wijn en noilly
Fazantenfilet met een bourgondische saus
Filet van hertenkalf met wildsaus
Groenten verkrijgbaar naar keuze.
Kroketten, frieten en pomme dauphinois te verkrijgen.
Aangepaste wijnen zijn mogelijk.
Desserts en gebak verkrijgbaar naar keuze.
Vrijblijvende offerte te verkrijgen.
Neem gerust contact op met Chantal & Geert.
Copyright @ All Rights Reserved